Valg av strømleverandør

Teknologi og internett

Når du skal velge din leverandør av strøm bør du velge en leverandør som satser på smarte løsninger, teknologi og hurtighet. Sjekk om de har en internettside hvor du kan logge inn og sjekke hva ditt strømforbruk og pris er til en hver tid. Her bør du også ha en historikk over alle tidligere regninger og muligheten for å kommunisere direkte med leverandøren. Dette er en fin måte å se all den informasjon du selv måtte ønske og også levere måleravlesninger slik at du slipper å gjøre dette per brev på slutten av året. Noen leverandører har nå begynt med å levere slik informasjon på SMS. Veldig praktisk. Sammenlign også priser og finn deg en billig strømleverandør.

Grønt valg

Grønt valg er innkjøpspris pluss 39 kroner i fast pålegg til leverandøren. Det grønne valget er at de garanterer at strømmen er produsert av fornybar samt at du får rabatt på fornybare energikilder som solcelle paneler.

Ung spot er en strømbestilling som du kan gjøre dra din Facebook. Her er det innkjøpspris pluss 29 kroner i fast pålegg per måned.

Innkjøpspris er enda litt billigere og koster 24 kroner per måned over innkjøpsprisen deres.

Online innkjøpspris er det aller billigste alternativet hvor du må bestille abonnementet på internett. Da får du et påslag på 19 kroner per måned over deres innkjøpspris. Faktura kommer også kun på epost.

Det spennende med alle disse abonnementene er at ingen har bindingstid. Det viser at du lett kan bytte til noe billigere hvis du finner det. Her er alle spot pris avtaler. Denne måten å gi nye navn på til tradisjonelle navn kan være litt forvirrende i starten, men når man forstår hvordan det fungerer går det fort å orientere seg.